Lekker Stoer in het kort:

Vivian is stoer, onafhankelijk en voor niets en niemand bang. Haar broer Erik heeft ze al in meer dan tien jaar niet gezien. Maar wanneer ze hoort dat zijn zoontje haar hulp nodig heeft, aarzelt ze geen moment en gaat naar hem toe.

Ze heeft zich nog nooit druk gemaakt om haar uiterlijk, totdat ze Eriks beste vriend, Daniël, ontmoet. Hij maakt haar onzeker, iets wat ze niet gewend is. Voor hem verandert ze in een echte vrouw, waar ze meteen spijt van heeft, want ondanks haar metamorfose blijft hij haar negeren. Met een roekeloze actie wil ze laten zien dat ze nog steeds stoer is. Het gaat helemaal mis, maar gelukkig lukt het Daniël en haar broers om haar te bevrijden. Wanneer Daniël vervolgens gevraagd wordt om haar naar een veilige locatie te brengen stemt hij met frisse tegenzin toe.

Vivian leert dat ze niet langer alleen is en dat hulp vragen geen teken van zwakte is. Ze gaat haar vrouwelijke kant steeds meer waarderen en ontdekt dat sexy en stoer prima samen gaan.

Boekomslag 'Lekker Stoer'. Op een licht roze achtergrond een schets van een rij huizen/winkels, op de voorgrond een tekening van een zelfverzekerde vrouw met lange blonde haren, spijkerbroek, rode hoge hakken, rood truitje en een roze zonnebril. Ze heeft een hand in haar zak en de ander gaat door haar haren.
bestellen


Lekker Stoer is het vierde deel van een serie over vriendschap, liefde en echte helden:


Vamp on Heels (1)

Vamp in Love (2)

Lekker Fout (3)

Lekker Stoer (4)

Lekker Gevaarlijk (5)

Lekker Geregeld (6)


Uitgever: Ellessy

ISBN: 978-90-8660-395-4

Recensie Lekker Stoer (Reviews & Roses)

Deze serie van Marijke van den Elsen is voor mijn gevoel helaas nog niet zo populair en dat vind ik jammer. Ik ben namelijk al direct vanaf Vamp on Heels fan van deze schrijfster. Ik vind het heerlijk dat haar boeken anders zijn. Een spannend randje dankzij misdaad, actie en mysterie, maar ook romantiek en een stel “ridders” op het witte paard, haha. En hoewel ik niet verwacht dat zoiets in de echte wereld gebeurt, zie ik het wel helemaal voor mij. Het verhaal is dusdanig lekker geschreven, en bevat zoveel leuke personages, dat ik continu door wil lezen. Net als bij voorgaande delen heb ik ook van Lekker Stoer genoten.