Wanneer Erik aan Kim toegeeft dat hij alleen met haar wil trouwen vanwege hun zoontje Max verbreekt ze hun relatie. Tijd om te rouwen heeft ze niet want ze is nog steeds het doelwit van Gerard, een meedogenloze man die aan het hoofd staat van een criminele organisatie. Hij wil wraak op haar nemen omdat ze zijn voormalige rechterhand verraden heeft. Alleen Raoul kan haar veiligheid garanderen. Hij was in het verleden een goede vriend van haar en beslist niet meer dan dat, maar is dat wel zo?

De liefde tussen Vivian en Daniel is behoorlijk bekoeld wanneer Vivian merkt dat Daniel haar niet voor 100% vertrouwt, bovendien moet ze haar plekje naast hem delen met het ‘vriendenclubje’ dat zichzelf ridders noemt en waar haar broers ook deel van uitmaken. Door deze vriendenclub heeft Vivian al op jonge leeftijd haar broers en haar vader moeten missen en no way dat ze opnieuw naar een tweede plaats wordt verbannen. Dan is ze liever alleen.

Jolanda, een oude vriendin van Kim en de aartsvijand van Fieke, stelt hun vriendschap behoorlijk op de proef. Jolanda is juist ontslagen uit een psychiatrisch ziekenhuis en ze is de dochter van Gerard en daarom een potentiële bron van informatie. Kim kan zich niet voorstellen dat Jolanda gevaarlijk is, maar Fieke is ervan overtuigd dat ze alleen maar doet alsof ze is veranderd.


Het verleden haalt hen allemaal in en dit is hun kans om te laten zien dat ze niet alleen stoer en sexy, maar ook heel erg gevaarlijk zijn.

Boekomslag van 'Lekker Gevaarlijk'. Op een licht roze achtergrond een schets van een rij huizen/winkels, op de voorgrond een tekening van een vrouw met donkere lange haren, een cognac kleurig leren jack en halfhoge laarzen. Ze heeft haar handen in haar zakken en kijkt peinzend opzij.
bestellen