Fleur is blut, platzak en kan de huur niet meer betalen. Een vriendin van haar weet nog wel een manier om snel veel geld te verdienen. Fleur is wanhopig en zegt ja. Gelukkig staat, precies op het goede moment, Mathijs voor haar neus. Hij biedt aan om haar te helpen.


Sanne heeft een paar weken vrij genomen om aan haar blog te werken. Daarnaast wil ze ook een last minute boeken naar een warm oord. Vivian, haar beste vriendin, haalt haar over om met haar en haar vrienden vakantie te vieren; gewoon in Nederland. Sanne heeft haar bedenkingen, maar die verdwijnen wanneer ze wordt opgehaald door Mathijs, de super knappe broer van Vivian.


Sanne vindt het fijn om Vivian weer te zien. Ze leert Fleur en Vivians andere vrienden kennen. Het is super gezellig, maar er gebeuren ook veel rare dingen. Vivian is niet haar oude vertrouwde zelf. Wat houdt ze voor haar achter? En wat is er met Fleur aan de hand? Sanne weet niet meer wie ze wel en wie ze niet kan geloven.


Fleur heeft een slechte relatie met haar broer Raoul. Ze weet dat hij fout is. Ondanks dat Mathijs een goede vriend van hem is, vertrouwt ze Mathijs meteen. Totdat ze hoort wat Raoul voor haar heeft ‘geregeld’...


Uitgever: Ellessy

ISBN: 9789086604517

Boekomslag van 'Lekker Geregeld'. Op een lichtblauwe achtergrond staat een tekening van een rij huizen. Op de voorgrond een dame met donkere lange haren, een roze shirt en blauwe zonnebril die zelfverzekerd voorbij loopt.
bestellen

Lekker Geregeld is het zesde deel van een serie over vriendschap, liefde en echte helden:


Vamp on Heels (1)

Vamp in Love (2)

Lekker Fout (3)

Lekker Stoer (4)

Lekker Gevaarlijk (5)

Lekker Geregeld (6)