Lekker Fout in het kort:

Nadat Kim op kantoor iets hoort wat ze niet had mogen horen verandert haar leven voorgoed. Ze leert Angela kennen en via haar Julian, Erik en zelfs Fieke een vrouw die ze tot voor kort haatte. Erik vertelt haar dat haar baas, die ze altijd bewonderde, fout is. Pas wanneer ze hoort waarom haar voorgangster zo plotseling ontslag heeft genomen, gelooft ze en vertrouwt ze Erik.

Maar is dat wel terecht?

Samen met Angela en Fieke ontdekt ze wat Erik en zijn vrienden zo krampachtig voor hen geheim houden. Er gaat een nieuwe wereld voor Kim open. Goed en fout krijgen een nieuwe betekenis. Langzaam verandert ze van een degelijke huismus in een stoere vrouw en geniet ze ervan hoe lekker fout kan zijn.


Lekker Fout is het derde deel van een serie over vriendschap, liefde en echte helden:


Vamp on Heels (1)

Vamp in Love (2)

Lekker Fout (3)

Lekker Stoer (4)

Lekker Gevaarlijk (5)

Lekker Geregeld (6)


Uitgever: Ellessy

ISBN: 978 90 8660 363 3


bestellen

Recensie Marieke Scheers

Met humor, romantiek en spanning heeft Marijke van den Elsen een pittige feelgoodroman neergezet met alle ingrediƫnten voor een boek dat zo verfilmd zou kunnen worden. De dialogen zijn snel en realistisch en dat zijn de onderlinge verhoudingen tussen de personages ook. Het gegeven van een onofficiƫle organisatie die de criminaliteit wil aanpakken is misschien wat minder voor de hand liggend, maar wel origineel en levert een heerlijk en vlot verlopend verhaal op.

Zie de volledige recensie op Hebban.nl

Lekker Fout was genomineerd voor de Valentijnprijs 2019!

Quote van de jury:

'Dit verhaal is goed opgebouwd, heeft veel spanning en eindigt met een mooie twist.'