bestellen
auteur
recensie
email

book

trailers

interview
columns& blogs

achter de schermen

Hier staan alle interviews die ik door de jaren heen gegeven heb. Een interview geven is altijd leuk en ook wel een beetje spannend. Je wilt toch een goede indruk maken, op de interviewer én op de lezer. Spontaan, vrolijk, enzo. Zo heeft mijn neefje - voor een opdracht van school - mij een keer allerlei vragen gesteld over mijn werk als schrijfster. Zo vroeg hij: "Waarom ben je schrijfster geworden?" Natuurlijk had ik een uitgebreid antwoord over hoeveel energie het me gaf wanneer ik lekker in een verhaal zit en nog veel meer. Toen ik klaar was schreef hij op: "Ze vindt het leuk."

Wil jij me ook interviewen of heb je vragen in verband met een boekpresentatie, dan kun je me altijd een email sturen.

Ik doe het niet heel vaak (tot nu toe nog maar twee keer ;)) maar af en toe schrijf ik een column of een blog (ik weet eigenlijk niet eens wat het verschil tussen die twee is *schaamrood op de kaken*). Ik heb me wel voorgenomen om het vaker te doen. Zeker nu ik in het buitenland woon zie ik genoeg gekke dingen om me heen waarover ik zou kunnen schrijven. Dus dat is mijn goede voornemen voor de toekomst.

Hier zal ik proberen om wat meer inzicht te geven in mijn schrijfproces, met de nadruk op mijn, want zoiets is heel persoonlijk. Hoe begin ik een nieuw boek en wanneer weet ik dat het klaar is (nooit)? Ik krijg vaak de vraag waar ik mijn inspiratie vandaan haal en of ik van te voren al weet hoe mijn boek gaat eindigen. In 'achter de schermen' zal ik hier wat verder over uitweiden. Heb je een vraag die hier niet behandeld wordt, dan kun je me natuurlijk altijd een email sturen.