boekenBoeken_Marijke_van_den_Elsen.html
agendaAgenda_marijke_van_den_elsen_chicklit_auteur.html
bestellenhttp://winkel.bol.com/winkel/alle_boeken_van_marijke_van_den_elsen
marijke van den elsenVAMP_IN_LOVE_chicklit.html
book trailersMarijke_van_den_Elsen_booktrailers.html
boekenBoeken_Marijke_van_den_Elsen.html
Vera Sanne Haaksma
www.marijkevandenelsen.nl - KvK 59770899 - marijke@marijkevandenelsen.nl mailto:marijke@marijkevandenelsen.nlVAMP_IN_LOVE_chicklit.htmlshapeimage_10_link_0

Schrijven is niet iets wat ik altijd heb gedaan. Het was wel mijn droom als klein meisje, maar als iemand me toen had verteld dat die droom zou uitkomen, had ik het waarschijnlijk niet geloofd. Mijn ervaring is dat wanneer je je openstelt, er onverwachte dingen op je weg komen. Zo ben ik van een studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente via allerlei omwegen en zonder enige planning toch schrijfster geworden.
Ik ben geboren en getogen in Boekel, een klein dorp in Noord-Brabant, en daarna ben ik op mijn achttiende naar Enschede verhuisd om te studeren. Een heel bijzondere tijd waarin ik geleerd heb om op eigen benen te staan. Via Utrecht, waar ik tien jaar met veel plezier gewoond heb, woon ik nu weer in een klein dorp, Kerkdriel, en dat bevalt boven verwachting goed.
Ik ben van alles; schrijfster, moeder, razende reporter, maar bovenal probeer ik mezelf te zijn. Ik krijg ontzettend veel energie van het schrijven. Als ik midden in een boek zit en het gaat lekker dan voel ik me ‘on top of the world’. Daar staat tegenover dat het ook weleens niet zo lekker gaat en dan kan ik daar heel chagrijnig van worden. Ik ben moeder van drie schatten van kinderen en ik schrijf sinds kort ook voor het plaatselijke huis-aan-huisblad. Dat is heel anders dan het schrijven van een boek, wat je daar schrijft moet waargebeurd zijn, je mag het niet mooier maken dan het werkelijk is en dat vind ik best lastig. Toch krijg ik ook daar veel energie van omdat het me op plaatsen brengt waar ik normaal niet zou komen. Het geeft, en dat klinkt misschien duf omdat het natuurlijk helemaal geen spannende plekken zijn, een gevoel van avontuur, wat weer een bron van inspiratie is.
Je openstellen voor nieuwe kansen gebeurt pas wanneer je afgaat op je gevoel. Wanneer ik een beslissing neem, moet het in de eerste plaats goed voelen, vervolgens ga ik op zoek naar rationele argumenten om mijn beslissing te onderbouwen. Dat is dan toch weer de ingenieur in mij.Volg mij op facebook of twitter.

emailmailto:marijke@marijkevandenelsen.nl?subject=Ik%20heb%20een%20vraag/opmerking...
facebookhttps://www.facebook.com/marijke.tasche